Donald Trumpin meikkivoide petti – tuuli paljasti oranssin rajan kasvoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump käyttää oranssia meikkivoidetta tai vahvasti sävyttävää kasvorasvaa. William Moon -niminen mies on nyt ottanut presidentistä valokuvan, jossa meikkivoiteen raja näkyy turhan selkeästi. Tuuli on puhaltanut Trumpin hiukset taakse ja samalla omituinen väriero paljastui kameralle.

Donald Trumpin kasvot ovat kirkkaan oranssit verrattuna hänen hiusrajansa sävyyn. Kuvasta on tullut viraali. Presidentti on tapansa mukaan kommentoinut, että valokuvaa on photoshopattu ja kyseessä on valeuutinen. Hän kuitenkin kehaisee, että hiuksensa näyttävät kuvassa erinomaiselta.

Valokuvaaja William Moon on sanonut, että valokuvaa ei ole käsitelty. Ihmiset ovat verranneet Donald Trumpin osanssia kasvosävyä muun muassa Jali ja suklaatehdas -elokuvan umppalumppiin. Kuvasta on tehty nyt valtava määrä meemejä.