Kendall Jenner poseerasi pupun kanssa – upea vartalo varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen mallin uraa tekevänä siskona. Naisella on hänen Instagram-kanavallaan yli 122 miljoonaa seuraajaa, minkä vuoksi 24-vuotias kaunotar saakin aina paljon huomiota kuvillaan.

Kendall Jenner ei ota julkaisujaan turhan vakavasti vaan on viime aikoina jakanut arkisempiakin hetkiä hänen kanavallaan. Nyt huippumalli julkaisi itsestään kylpyhuoneessa peilin kautta otetun selfien, jossa nainen poseeraa pienen suloisen pupun kanssa.

Kendall Jenner pitää olkapäätään vasten valkoista pupua, joka on saanut kommentoijat huokailemaan ihastuksesta. Moni on kuitenkin kiinnittänyt huomiota naisen näyttävään vartaloon Jennerin ollessa kuvassa pelkät alusvaatteet yllään. Jennerin isosisko Khloe Kardashian puolestaan ihmettelee sitä miten Kendall on onnistunut tekemään kangasnaamiostakin seksikkään.

View this post on Instagram

mini me

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on