Mummo pani Mentos-pastilleja kolapulloon – hervoton seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen sosiaalista mediaa viime vuosina seurannut tietää mitä seuraa, kun Mentos-pastilleja pudotetaan kolajuoman joukkoon. Trendistä on nähty vuosien varrella lukemattomia eri versioita ja tyylejä, mutta kaikilla on samankaltainen lopputulos. Se ei kuitenkaan tainnut olla erään mummon tiedossa.

TikTikissa levinnyt video on nyt muodostunut muissakin sosiaalisen median kanavissa hitiksi, ja syystäkin, sillä mummo pudottaa Mentos-pastillit kolapulloon ilmeisesti omassa kodissaan. Tuloksena on odotetusti melkoinen siivo, kun pullo ampuu sisältönsä mummon kasvoille ja siitä ympäri asunnon seiniä, kattoja ja lattioita.

@sandybepsycho

I didn’t expect that.. #foryou #foryoupage #fyp #differentbreed #featureme #granny

♬ original sound – sandybepsycho