Palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin tytär pidätetty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähtenä ja palkkionmetsästäjänä tunnetun Duane ”Dog” Chapmanin perheessä kuohuu jälleen. Nyt miehen tytär, 32-vuotias Lyssa Rae Chapman on pidätetty. Lyssa pidätettiin häirinnästä ja pidätyksen vastustamisesta syytettynä.

Hänet vapautettiin Page Six -sivuston mukaan myöhemmin yhteensä 600 dollarin takuusummaa vastaan. Lyssa vaikutti viittaavan tapaukseen myöhemmin Twitterissä, kertoen hänellä olleen ennen unelmia mutta nykyään vain lukuisia lähestymiskieltoja.

Tiedossa ei ole, ketä Lyssa oli häirinnyt. Hänen tiedetään olevan ilmiriidoissa perheen vanhan ystävän, Moon Angelin kanssa. Duane Chapmanin ja Moon Angelin on jo jonkin aikaa epäilty seurustelevan, mikä ei ole palkkionmetsästäjän tyttären mieleen.