Kim Kardashian myönsi virheen – pissa-aukko puuttuu Skims-alusvaatteista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tunnetaan hänen perhettään seuraavasta Kardashianit-sarjasta, minkä lisäksi 39-vuotias nainen on niittänyt mainetta myös yrittäjänä. Nainen on suunnitellut meikkejä ja hajuvesiä, ja nyt hän on lanseerannut myös oman alusvaatemalliston.

Kim Kardashian on tuonut markkinoille Skims-nimeä kantavan vaatemerkin, jonka alla on muotoilevia alusasuja, pikkuhousuja, rintaliivejä, toppeja ja bodyja. Todella tiukkoja ja muotoilevia alusasuja on vaikeaa saada ylle, minkä vuoksi Kardashian onkin katunut sitä, että ei suunnitellut alaosiin aukkoa, joka helpottaisi vessassa käymistä.

Kim Kardashian on Daily Mail -sivuston mukaan myöntänyt Skims-mallistossa pienen suunnitteluvirheen. Nainen on jälkikäteen toivonut, että hän olisi muistanut suunnitteluvaiheessa lisätä alushousuihin ja shortseihin reiän, jonka myötä alusvaatteita ei tarvitsisi vessassa riisua lainkaan.