Rosie Huntington-Whiteley yläosattomissa – estoton supermalli säväyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa. Nyt nainen nähdään näyttävissä lehtikuvissa.

Rosie Huntington-Whiteley on poseerannut ranskalaisen Madame Figaro -lehden sivuilla. Nainen pääsi kansikuvamalliksi, minkä lisäksi hänet nähdään myös lehden sisällä upeissa kuvissa, joissa Huntington-Whiteley on kuvattu yläosattomissa.

Jason Stathamin kanssa jo seitsemän vuoden ajan seurustellut kaunotar on saanut myös esikoispoikansa Jack Oscar Stathamin hänen miehensä kanssa. Nainen palasi nopeasti mallin töidensä pariin perheenlisäyksen jälkeen ja onkin saanut oman vartalonsa jo palautumaan takaisin omiin mittoihinsa.

View this post on Instagram

Bare and beige

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

View this post on Instagram

I’ll be ready in 5 minutes…

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

View this post on Instagram

Put it in neutral for @madamefigarofr 🤎

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on