Courtney Stoddenia nuoltiin – bikinit kovilla kurvien ansiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Hutchinson oli siis tuolloin 50-vuotias. Stodden erosi miehestä vuonna 2018, mutta avioero astui voimaan vasta 20. tammikuuta 2020.

View this post on Instagram

Follow @gucciguthepug 😍🙏🏻 @themegaagency

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Nyt Courtney on poseerannut näyttävästi uimarannalla bikineissä, jotka olivat kovilla hänen uhkeiden kurviensa vuoksi. Samaan aikaan Stoddenin lemmikkikoira nuoli emäntäänsä kasvoista. Äskettäin 25-vuotias Courtney hämmensi seuraajiaan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videon, jossa hän keikisteli bikineissä ja kuvasi lähietäisyydeltä rintojaan. Viime aikoina hän on julkaissut myös voimaannuttavia viestejä.

– Tunnen nyt oloni vahvaksi. Ei ole kuitenkaan salaisuus, että kärsin masennuksesta. En ole uskaltanut kertoa tästä aiemmin, mutta yritin noin vuosi sitten itsemurhaa. Olin tilanteessa, josta en nähnyt ulospääsyä, kipua, ahdistusta ja hulluutta elämässään tuntenut Stodden kertoi taannoin.