Meghan Markle otti ohjat – poistaa selkäänpuukottajat lähipiiristä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin seurapiireissä pitkään elänyt näyttelijä Meghan Markle on nykyisin naimisissa Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Harryn kanssa. Pariskunnan liitto on saanut epäilyjä osakseen sen alkumetreiltä lähtien. Pariskunta haluaa olla vain onnellisia.

Hovin tiukat etiketit ja säännöt eivät sopineet heidän tyyliinsä elää, joten perhe luopui kuninkaallisista oikeuksistaan ja velvotteistaan. He muuttivat Kanadan Vancouveriin ja päättivät rahoittaa elämänsä itse. Arvostelu on kuitenkin jatkunut edelleen.

Meghan Markle on nyt ottanut asian suhteen ohjat käsiinsä ja päättänyt poistaa heidän lähipiiristään kaikki selkäänpuukottajat ja myrkylliset henkilöt. Heidän yhteystietonsa ja kontaktinsa eivät ole enää tallessa. Meghan opettaa Harrylle, kuinka toimia ilman sääliä omaksi parhaakseen, RadarOnline uutisoi.