Nettikaupan mekko ei peittänytkään rintoja – nainen julkaisi kuvat somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaatteiden hankkimiseen internetistä liittyy aina omat riskinsä, sillä tuotteet eivät välttämättä vastaa niiden kuvauksia. Erään brittiläisen naisen tapauksessa tilattu mekko paljastui epäsopivaksi koomisella tavalla.

Courtney Henderson oli tilannut syntymäpäiväjuhlia varten Dressmezee-verkkokaupasta 77 euron arvoisen mekon, jossa oli rintojen alapuolella sijaitsevat avoimet kohdat. Kotona sovittaessa mekossa ilmeni kuutenkin syntymäpäiväjuhlille epäsopivia piirteitä. Aukot osuivat nimittäin juuri rintojen kohdalle paljastaen ne.

Henderson kertoo The Sun -lehdelle vaatekappaleen olleen selkeästi suunniteltu pienempirintaisia naisia varten, kuten hänen mukaansa monet mekot nykyään vaikuttavat olevan. Dressmezeen mukaan mekko on saanut useimmilta asiakkailta positiivista palautetta. Yhtiö kuitenkin lahjoitti Hendersonille 25 prosentin lahjakortin hänen seuraavaan tilaukseensa.

 

Instagram
Dressmezee