Shania Twain oli vuosia vakavasti sairas – tekee paluun lavoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadan tunnetuimpiin naistähtiin lukeutuva countrylaulaja Shania Twain lopetti hetkellisesti laulajanuransa menestysvuosien jälkeen. Taudin syytä selvitettiin pitkään, mutta se osoittautui lopulta borrelioosiksi, eli Lymen taudiksi. Nyt hän on tekemässä paluun lavoille.

People-lehti kertoo 54-vuotiaan Shania Twainin saaneen pysyvän esiintyjäsopimuksen toisen kerran viime vuosien aikana. Tämä on kuin lottovoitto naiselle, joka luuli sairastaneensa uupumusta ja loppuunpalamista lähes kahden vuosikymmenen ajan. Punkkien levittämä borrelioosi vaikuttaa erityisesti hermoston toimintaan ja hän sai diagnoosin vuonna 2003. Tauti on vaikuttanut myös hänen äänihuultensa toimintaan.

Shania Twain on Las Vegasin Zappos Theaterin pysyvä esiintyjä maaliskuusta alkaen. Hän teki samantyylisiä keikkoja myös vuosi sitten. Hän on naimisissa Frédéric Thiébaudin kanssa ja kertoo onnellisen liiton salaisuutena uskollisuuden ja rakkauden.