X-Files -tähti Gillian Andersonilta ASMR-video – saattaa aiheuttaa aivo-orgasmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Gillian Andersonin läpimurtorooli tapahtui X-Files, eli Salaiset kansiot -sarjassa. Viime aikoina hän on tullut tutuksi myös Netflixin suositusta Sex Education -draamakomediasta.

Netflixin julkaisemalla tuoreella videolla Gillian Anderson kokeilee taitojaan ASMR-videon parissa. Sex Education -sarjan Jean F. Milburnina esiintyvä Anderson kuullaan videolla tarjoamassa aistielämyksiä mikrofoniin kuiskuttelemalla.

ASMR, eli Autonomous Sensory Meridian Response tarkoittaa erityisesti kuulokkeet päässä kuunneltavia videoita ja nauhoitteita, joilla pyritään antamaan ihmisille miellyttäviä aistimuksia. Vaikka kaikkia kuiskiminen ei miellytä, saattavat ASMR-videot aiheuttaa toisille jopa suoranaisia aivo-orgasmeja.