Huvittava näky: Koira odottelee omistajaansa moottoripyörän päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Filippiineillä Tagbilaran Cityssa on saatu tallennettua videolle huvittava näky, jossa koira odottelee omistajaansa. Koira istuskelee todella rennosti moottoripyörän päällä ja odottaa omistajaansa saapuvaksi, että he voivat jatkaa yhdessä matkaa.

Vierestä tilannetta seurannut henkilö oli huvittunut näystä niin paljon, että oli päättänyt kuvata hauskan tilanteen YouTube-videolle. Etenkin koiran kärsivällisyys oli tehnyt videota kuvanneeseen sivusta seuraajaan vaikutuksen.

Koira on selvästikin melko tottunut matkustaja moottoripyörän kyydissä. Sillä on myös oma pieni kypärä, joka tekee koirasta entistäkin suloisemman näköisen. Parivaljakko kerää varmasti liikenteessä muidenkin ihmisten katseet matkustaessaan yhdessä.