Seksikohtaus syynä – Jessica Simpson kieltäytyi hittielokuvan roolista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti ja näyttelijä Jessica Simpson oli vähällä näytellä Ryan Goslingin rinnalla suositussa romanttisessa draamassa. Hän kuitenkin kieltäytyi roolista rohkean kohtauksen vuoksi.

Simpson oli Page Six -sivuston mukaan ehdolla Nicholas Sparksin romaaniin perustuvan The Notebook – Rakkauden sivut -elokuvan naispäärooliin. Hän ei kuitenkaan ottanut roolia vastaan, sillä elokuvan seksikohtausta ei hänen toiveiden mukaisesti poistettu. Tähden mieltä ei muuttanut edes se, että vastanäyttelijä olisi ollut hänen teiniaikainen ihastuksensa Ryan Gosling.

Simpson paljastaa nähneensä The Notebookin erottuaan juuri ex-aviomies Nick Lacheystä vuonna 2005. Elokuva nosti tunteet pintaan, ja tähti toivoi löytävänsä vielä samanlaisen suuren rakkauden kuin elokuvassa. Elokuvan naispääroolissa nähtiin lopulta Rachel McAdams.