Postin työntekijä jätti kirjeet jakamatta – vuokrasi niitä varten oman varaston

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Virginiassa postia jakanut Jason Delacruz vaipui epätoivoon, koska ei ehtinyt jakamaan kaikkia kirjeitä työaikana. Mies päätti varastoida toimittamatta jääneen postin vuokraamaansa säilytystilaan. Sivullinen huomasi Delacruzin oudon ratkaisun.

Kesäkuussa 2018 postinjakajana työnsä aloittanut Jason Delacruz odottaa tällä hetkellä tuomiota petoksesta. The Smoking Gun kertoo 38-vuotiaan miehen kokeneen painetta, koska ei pystynyt ja ehtinyt jakamaan postia työnantajansa odotusten mukaisesti. Hän vuokrasi 49 dollaria kuussa maksavan varastotilan.

Mies vei varastoon yhteensä noin 5.000 kirjettä. Sivullinen näki, kun mies kantoi postia varastoon. Silminnäkijä otti postinjakajan autonsta kuvan ja toimitti rekisterinumeron viranomaisille. Delacruz saattaa saada jopa viiden vuoden vankeustuomion.