Maisa Torppa meni naimisiin – upea hääkuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen malli ja mediapersoona Maisa Torppa menee lähiaikoina naimisiin informaatioteknologiaysrityksen johtajan kanssa. Parin rakkaustarina alkoi ystävyydestä viime vuonna. Äskettäin Maisa pääsi juhlimaan polttareitaan, mikä paljasti samalla, että häät ovat jo ovella. Niin olivatkin, sillä pariskunta avioitui eilen perjantaina.

View this post on Instagram

My Forever Valentine ❤️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Torppa julkaisi hääjuhlien tiimellyksestä sosiaalisessa mediassa upean hääkuvan, jossa hän halaa lämpimästi aviomiestään kaunis hääpuku yllään. Kuva on ikuistettu Helsingissä sijaitsevan Kämp-hotellin ravintolan portaikossa.

Julkkispari Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Suhde IT-Mikkona tunnettuun mieheen on Maisa Torpan sanojen mukaan parasta mitä hänelle on koskaan tapahtunut. Joidenkin lähteiden mukaan pari avioituu ystävänpäivänä.