Jenelle Evans otti exän takaisin – ero kesti vain kuukausia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-realitysarja seurasi nuorten äitien elämää. Yksi Teen Mom -sarjan tähdistä on Jenelle Evans, joka sai lopulta potkut tuotantoyhtiöltä. Syynä oli hänen väkivaltainen ja äkkipikainen aviomies David Eason.

Hetken näytti siltä, että Jenelle viimein tajusi mikä on hänen itsensä ja lastensa parhaaksi. Hän otti avioeron ja muutti Nashvilleen. Hän myös kertoi suunnittelevansa uutta televisiouraa, kun sopimus MTV:n kanssa päättyy huhtikuussa. Nyt hänen kerrotaan ottaneen askeleen takapakkia.

Jenelle ja David Eason ottivat avioeron, mutta se ei kestänyt kauaa. He ovat olleet uudestaan tekemisissä ja Jenelle yrittää tehdä kaikkensa salatakseen asian. Lähipiiri kuitenkin tietää asiasta ja kertoo, että Jenelle jopa suunnittelee takaisin muuttoa hänen ja Davidin yhteiselle maatilalle, The Ashley Reality Roundup uutisoi.