Margot Robbie tatuoi ystäviään polttareissa – ei osaa piirtää lainkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Margot Robbie tunnetaan monista elokuvarooleista, joista varmasti suosituin on Harley Quinnin rooli Suicide Squad -elokuvassa. Margot Robbien esittämä hahmo tekee paluun Birds of Prey -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa helmikuussa.

Margot Robbie oli Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa juttelemassa tulevasta Birds of Prey -elokuvasta. Samalla nainen kertoi tatuoinneista, joita hän on työkavereilleen ja ystävilleen tehnyt. Nainen myöntää, että ei osaa piirtää lainkaan, mutta jostain syystä kaikki aina haluavat, että hän tatuoi heidät.

Margot Robbie on elokuvan kuvauksissa tatuoinut sanan Skwad työkavereiden iholle eBay-verkkosivulta ostamallaan tatuointikoneella. Robbie on myös ystävänsä polttareissa tatuoinut morsiusneidon selän kuvalla, jota morsiusneito ei tiennyt ottavansa. Hän oli kuitenkin tatuointiin itse melko tyytyväinen. Morsiusneidon äiti oli sen sijaan Robbielle raivoissaan siitä, että naisen avoselkäisestä mekosta paljastui tuore ja punoittava tatuointi.