Täydellinen nainen uimapuvussa – 49-vuotias on elämänsä huippukunnossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel pitää todella hyvää huolta itsestään. Nyt 49-vuotias nainen esitteli sosiaalisessa mediassa hänen timmiä vartaloaan uimapuvussa.

Bethenny Frankel on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee hänen upeaa vartaloaan punaisessa uimapuvussa rannalla. Nainen rakastaa treenaamista ja terveellistä ruokaa, ja se todella näkyy hänestä. Lähes 50-vuotiasta naista voisi luulla kymmeniä vuosia ikäistään nuoremmaksi hänen fysiikkansa perusteella.

Bethenny Frankel on kertonut, että hän harrastaa helppoja ja lyhyitä treenimuotoja, jotka hän onnistuu mahduttamaan kiireiseen aikatauluunsa. Eniten kaunotar nauttii joogasta, kävelemisestä ja lumilautailusta. Toisinaan hän treenaa myös omassa olohuoneessaan vastuskuminauhan kanssa.