Blake Lively valikoi elokuvaroolit tarkasti – ei halua olla poissa lastensa luota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively on naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunnalla on kolme alle viisivuotiasta lasta, joista nuorin syntyi viime lokakuussa. Blake Lively nähtiin juuri The Rhythm Section -elokuvan ensi-illassa New Yorkissa edustamassa.

Blake Lively palasi melko nopeasti töidensä pariin. Nainen on kuitenkin myöntänyt, että hänen lapsensa vaikuttavat paljon siihen millaisia töitä nainen suostuu tekemään. Perheen perustamisen myötä Lively on ollut todella tarkka sen suhteen mitä rooleja hän on ottanut vastaan.

32-vuotias Blake Lively kertoi E! News -sivuston haastattelussa, että hänen täytyy nykyään todella rakastaa elokuvaroolia ottaakseen sen vastaan. Tämä johtuu siitä, että nainen on aivan koukussa kolmeen tyttäreensä eikä millään haluaisi olla heidän luotaan poissa. Sen tähden naisen tulee kokea, että elokuva on todella sen ajan arvoinen, koska se on suoraan poissa perheen yhteisestä ajasta.