Ihana koira – tervehtii joka päivä postinkantajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Postinkantajat ja koirat on kuvattu monissa sarjakuvissa sekä piirretyissä verivihollisena. Vaikka joillain koirilla on tapana haukkua postinkantajille, ei todellisuus aina vastaa fiktiota.

Yhdysvaltojen Michiganissa omistajiensa kanssa asuva Moose suorastaan rakastaa postinkantajaa. Koiran tietäessä postin saapuvan pian sen täytyy päästä ulos vastaan postimiestä. Postinkantaja vastaa Moosen intoon taputuksin, silityksin ja halauksin.

Koiran riemastuttava ele on todennäköisesti tervetullut postinkantajalle, sillä Moosen omistaja kertoo The Dodo-sivustolle postimiehen oman koiran kuolleen jokin aika sitten. Omistajat ovat kuvanneet ihastuttavia kohtaamisia videoiksi jotka on sittemmin julkaistu Moosen omalla Instagram-tilillä.