Love Island -sarjan juontaja Caroline Flack löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Love Island UK -realitysarjan juontajana tunnettu Caroline Flack on kuollut. Brittiläinen televisiotähti kuoli itsemurhaan. Lontoossa sijaitsevasta kodistaan kuolleena löydetty Flack oli menehtyessään 40-vuotias.

Kuolema tapahtui vain viikkoja ennen kuin Flackin oli määrä astua oikeuden eteen. Häntä oltiin Independent-lehden mukaan syytettynä poikaystävänsä Lewis Burtonin pahoinpitelystä.

Burton ei itse tukenut syytteen nostamista. Oikeuden tuomari oli kieltänyt häntä ja Flackia tapamasta toisiaan ennen oikeudenkäyntiä. Juontajan kuoleman jälkeen Burton jakoi Instagramissa viestin, jossa hän kuvaili sydämensä olevan murtunut ja kertoi rakastavansa Flackia.

Caroline Flack toimi Love Island UK:n juontajana vuosina 2015-2019. Lisäksi hän juonsi uransa aikana muun muassa The X Factor -kykyjenetsintäkilpailua ja oli kilpailemassa Tanssii tähtien kanssa -sarjan brittiversiossa.

 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Caroline (@carolineflack) on