Demi Rose syntisen punaisessa – pakarat paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa. Äskettäin hän julkaisi hieman tavallista vakavamman kuvan, jossa hän muisteli vanhempiaan, koska hänen äitinsä Christine menehtyi viime kesäkuussa 64-vuotiaana. Lokakuussa Demi menetti 80-vuotiaan isänsä Barrien.

View this post on Instagram

Stay up off my Instagram, pure temptation @dannydesantos 🖤

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Nyt 24-vuotias Demi Rose nähdään kylpyhuoneessa, jossa hänet nähdään keikistelemässä syntisen punaisissa ja paljastavissa asuissa studio-olosuhteissa Lontoossa. Rose toteaa kuviensa olevan silkkaa viettelystä.

Demi Rose on kuvannut viime aikoina paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin hänen omilta lomamatkoiltaan. Rose ihastutti seuraajiaan taannoin leikkisällä kuvalla, jossa hän makoilee rantahiekalle asetetun lehden päällä ja esittelee paljaita pakaroitaan. Hänen tuoreimmat kuvansa haastavat näyttävyydessä edeltäjänsä kirkkaasti.