Näyttelijä työskenteli stripparina Hustlers-elokuvaa varten – tienasi 600 dollaria illassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Constance Wu nähdään uudessa Hustlers – Korkojen kera -draamaelokuvassa, joka tuli elokuvateattereihin Suomessa viime vuoden lopulla. Elokuva kertoo strippiklubin työntekijöistä, minkä vuoksi tähti päätti hakea elokuvarooliaan varten kokemusta oikealta strippiklubilta.

Näyttelijät pääsevät ja joutuvat opettelemaan monia uusia taitoja erilaisia elokuvarooleja varten. Nyt 37-vuotias Constance Wu paljasti Kelly Clarksonin haastattelussa ollessaan, että hän meni työskentelemään oikealle strippiklubille saadakseen kokemusta roolia varten. Clarkson ei ollut aluksi uskoa näyttelijää, mutta huomasi kuitenkin nopeasti, että Wu oli tosissaan.

Constance Wu oli kiinnittänyt ihoonsa väliaikaisia tatuointeja ja muuttanut hiustyylinsä hiuslisäkkeiden avulla, että häntä ei tunnistettaisi. Nainen antoi klubilla sylitansseja tuntemattomille miehille ja kertoi tienanneensa jo ensimmäisenä iltana 600 dollaria. Clarksonin nauraessa Wun kertomukselle näyttelijä painotti, että stripparina työskenteleminen ei ollut yhtään hauskaa.