Vararikossa oleva Katie Price pokasi komean nuoren miljonäärin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen povipommi Katie Price on rypenyt viime vuonna ongelmista toiseen. Hän teki henkilökohtaisen konkurssin ja menetti ajokorttinsa. Lisäksi naisen parisuhde nuoreen kuntovalmentajaan meni pieleen uskottomuuden vuoksi. Katie Price joutui myös leikkauspöydälle epäonnistuneen kasvojen kiristysoperaation takia.

Nyt nainen on kuitenkin saanut elämäänsä kertaheitolla iloa ja onnea, kun nuori miljonääri Louis Casper Dunweber on iskenyt silmänsä glamourmalliin. The Sun kertoo miehen työskentelevän muodin ja matkustelun parissa. Hän oli yllättänyt 41-vuotiaan Katie Pricen lahjoilla ystävänpäivänä.

Miehen tarkkaa ikää ei tiedetä, mutta Dunweberin veikataan olevan huomattavasti povipommia nuorempi. Noin 25-vuotias mies oli ostanut naiselle ystävänpäiväksi ison teddykarhun ja kukkia. Hän haki viiden lapsen äidin ystävänpäivän viettoon Range Roverillaan. Suhteen otaksutaan pysyvän poissa parrasvaloista.