Prinsessa Beatrice raivoissaan – isän seksiskandaali on pilannut häävalmistelut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Andrew on joutunut jättämään kuninkaalliset tehtävänsä sen jälkeen, kun häneen liittyvä seksiskandaali paljastui. Vuonna 2011 ilmestyi internetiin valokuva, jossa kuningatar Elisabetin poika, prinssi Andrew, pitää kättä nuoren Virginia Robertsin vyötäröllä. Nykyisin Virginia Giuffrena tunnettu nainen on paljastanut, että hänet pakotettiin harrastamaan seksiä prinssi Andrew’n kanssa kolme kertaa vuosina 1999-2002.

Kuningatar Elisabetin pojan, eli prinssi Andrew’n skandaali on vaikuttanut koko hoviin. Eniten näreissään on Andrew’n tytär prinsessa Beatrice, joka avioituu toukokuussa. Hän ei ole voinut valmistella häitään suunnitellusti isänsä skandaalin vuoksi. Hän on joutunut perumaan hääilmoituksen toistamiseen, The Sun uutisoi.

Prinssi Beatrice on suunnitellut häitään pidettäväksi 29. toukokuuta, mutta tämä ei ole vielä varmistunut virallisesti. Nainen oli vähällä perua kihlajaisjuhlansakin skandaalin vuoksi, mutta tyytyi lopulta siihen, että hänen isänsä ei saapunut paikalle.

Prinsessan sulhanen on Edoardo Mapelli Mozzi. Häiden avulla yritetään palauttaa monarkian mainetta.