Työpaikkaonnettomuus johti erikoiseen vaivaan – miehellä ikuinen erektio

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Ikuinen seisokki saattaa kuulostaa humoristiselta vaivalta, mutta skotlantilaiselle James Scottille se on kaikkea muuta kuin vitsi. Työonnettomuuden aiheuttama jatkuva erektio on tehnyt hänen elämästään helvettiä. Lasittajana työskennellyt 57-vuotias Scott kärsi lantiovammoista 1,5 kiloa lasia pudottua hänen päälleen.

Mies sai murtuman selkärankaansa, ruhjeita jalkoihinsa ja hänen virtsaputkensa tukkiutui. Penikseen kohdistunut leikkaus johti myöhemmin erektio-ongelmiin. Myöhemmän leikkauksen oli tarkoitus korjata erektio-ongelma, mutta se toimi liiankin hyvin. Nyt entisellä lasittajalla on arkea haittaava jatkuva erektio.

Scottin mukaan penis on niin arka ettei sitä voi edes koskea, eikä hän pysty pitämään ongelman vuoksi edes vaatteita. Hän kuvailee Daily Record -lehdelle tuntevansa itsensä kotinsa vangiksi. Hän on niin häpeissään, ettei suostu pyytämään 9-vuotiasta tytärtään vierailulle kotiinsa. Scottin mukaan hän on yrittänyt saada ongelmaan apua lääkäriltä, mutta toistaiseksi sitä ei ole annettu.