Cindy Crawford huolissaan pojastaan – kasvotatuointi sai hälytyskellot soimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cindy Crawfordilla ja Rande Gerberillä on kaksi lasta, Kaia Jordan Gerber ja Presley Walker Gerber. Lapset ovat äidin tavoin lähteneet tavoittelemaan uraa mallina, ja Kaia onkin jo nähty useiden suurten muotitalojen näytöslavoilla. Presley Gerber tuntuu kuitenkin nykyään viis veisaavan mallin töistä otettuaan näyttävän tatuoinnin kasvoihinsa.

Presley Gerber on ihmetyttänyt seuraajiensa lisäksi myös omia vanhempiaan hänen uudella kasvotatuoinnillaan. Nuori mies tatuoi poskeensa tekstin misunderstood, joka tarkoittaa väärinymmärrettyä. Vanhemmat pitävät nykyään E! Online -sivuston mukaan poikaa tarkasti silmällä ollessaan huolissaan hänestä.

Cindy Crawford ja Rande Gerber haluaisivat nähdä poikansa hyvinvoivana, mutta tällä hetkellä hänen käytöksensä viestii kuitenkin pahasta olosta. Tuoreimmalla videollaan 20-vuotias Presley ampuu ampumaradalla maalitaulua ja pyytää kuvan yhteydessä ihmisiä heräämään. ”Viaton pikkuminä ennen kauheita tatuointeja. Te ette tiedä mitään”, Gerber kirjoittaa kuvatekstissään.

View this post on Instagram

Thanks homie 😈 @jonboytattoo

A post shared by Presley Gerber (@presleygerber) on