Turripariskunta kehuu seksielämäänsä – eläinhahmo vapauttaa estoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisikään ehtineet Joey ja Missy ovat kuin mikä tahansa pariskunta. He saattavat kuitenkin pukeutua karvaisiin naamiaisasuihin vapauttaakseen estojaan. Turrikulttuuri kiehtoo useita harrastajia ja kyseessä on oikeastaan elämäntapa.

Joey pukeutui eläinhahmoksi alunperin päästäkseen sosiaalisesta ahdistuksesta ja ujoudesta eroon. Hän löysi hahmonsa, jonka avulla pystyy ilmaisemaan omia villimpiä puoliaan. Missy puolestaan sai lohtua ja turvaa pukeutumalla isoksi koiraeläimeksi isoisän kuoleman jälkeen. Hän löysi hahmostaan tukea ja turvaa tunteiden käsittelyyn.

Nyt pari viettää lähes kaiken vapaa-aikansa eläinhahmoina. He osallistuvat harrastajatapahtumiin ja ovat löytäneet myös salaiset fetissinsä roolileikin avulla. Molempien puvuissa on yhdyntää varten tehdyt aukot, jotta seksi onnistuu myös koirahahmona.