Gwyneth Paltrow’n tieraivo tarttui tyttärelle – nyt hänkin huutaa ratin takana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on tällä hetkellä naimisissa Brad Falchukin kanssa. Hänellä on myös kaksi lasta entisestä liitostaan muusikko Chris Martiniin. Pian 16 vuotta täyttävä tytär Apple on alkanut opettelemaan autolla ajamista, jossa myös Paltrow on häntä toisinaan opastanut.

Gwyneth Paltrow paljasti John Legendin häntä haastatellessa, että hän potee tieraivoa. Auto on hänelle paikka, jossa hän saa huutaa rauhassa ja päästää kaiken turhautumisensa ulos. Toisinaan nainen huutaa jo tapahtuneille asioille ja toisinaan myös liikenteelle ja muille kuskeille. Nainen on huomannut, että tämä on tarttunut myös hänen lapseensa.

Paltrow on nähnyt, että myös Apple menettää malttinsa helposti ratin takana. Tyttö alkaa huutamaan muille liikenteessä oleville kuskeille ja turhautuu helposti ajaessaan autoa, mikä on Paltrown mielestä huvittavaa. Perheenäiti kertoo kuitenkin ylpeänä, että tytär on todella hyvä kuski jo nykyään ja ajaa itse autoa kun vanhemmat saattelevat hänet ja Moses-pikkuveljen kouluun.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.