Sofia Richie ei aio enää sietää Kourtney Kardashiania – kiusaaminen loppuu nyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa. Taannoin 21-vuotta täyttänyt tähti on saanut koko suhteen ajan todella kylmää kyytiä Disickin entiseltä rakkaalta ja lasten äidiltä Kourtney Kardashianilta.

Sofia Richie on sietänyt 40-vuotiaan Kourtney Kardashianin julmaa käytöstä vuosia Scott DIsickin ja Kardashianin yhteisten lasten vuoksi. Richie ilmoitti hetki sitten poistuvansa Kardashianit-sarjasta, ja samalla hän on myös halunnut katkaista siteet Kourtney Kardashianiin.

Radar Online -sivuston mukaan Sofia Richien mitta on nyt tullut täyteen Kourtney Kardashianin oikutteluista. Hän ei enää aio sietää kiusaamista, ja on aiemmin seurannut realitytähteä vain Disickin pyynnöstä. Richie seurustelee yhä Disickin kanssa, ja ystävien mukaan mies on vain otettu siitä, että Richie pitää viimein omia puoliaan hänen entiselle tyttöystävälleen.