Vanhemmat sulkivat 36-vuotiaan puhelinliittymän – soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohiossa vanhempiensa luona asuva 36-vuotias Seloni Khetarpal on pidätetty tietoliikenteen häirinnästä. Hän soitti kaksi kertaa poliisin hätänumeroon, koska halusi heidän saapuvan kotiinsa selvittämään, miksi hänen vanhempansa olivat sulkeneet naisen käytössä olleen puhelinliittymän.

Hätäkeskusvirkailija kertoi naiselle ensimmäisen puhelun aikana, että numero oli tarkoitettu ainoastaan aitoja hätätilanteita varten, eikä siihen saanut soittaa turhaan. Seloni Khetarpal soitti kuitenkin uudestaan kaksi tuntia myöhemmin ja kertoi vanhempiensa sulkeneen hänen puhelinliittymänsä. Tällä kertaa poliisit lähtivät paikalle, mutta pidättivät turhia hätäpuheluita tehneen Selonin, The Smoking Gun uutisoi.

Hätänumeroon ei soiteta kiireettömissä asioissa eikä pilailu- tai kyselytarkoituksessa. Tämä pätee myös erilaisissa häiriö- ja poikkeustilanteissa, joissa tiedustelusoitot saattavat tukkia hätänumeron. Tällöin kiireellistä apua tarvitsevat eivät saa yhteyttä hätäkeskukseen.

Publiée par Seloni Khetarpal sur Mardi 14 mai 2019