70-vuotias Caitlyn Jenner ei enää seurustele – suhde 23-vuotiaan kanssa ohi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olympiatähti Bruce Jenner toimi aiemmin Kardashianin perheen päänä ja oli tällöin naimisissa Kris Jennerin kanssa. Viisi vuotta sitten hän aloitti sukupuolenkorjauksen, jonka myötä Jenner muuttui Brucesta Caitlyniksi.

Caitlyn Jenner tapaili jonkin aikaa 23-vuotiasta Sophia Hutchinsia, jonka mukaan heidän suhteessaan ei ollut juurikaan romantiikkaa vaan he olivat pikemminkin ystäviä. Nyt 70-vuotias Jenner on kertonut, että hän ei enää edes tapaile nuorta kaunotarta lainkaan.

Caitlyn Jenner on sanonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei tällä hetkellä näe itseään tulevaisuudessa kenenkään kanssa. Parisuhde on hänen priooriteettilistallaan hyvin alhaalla. Asteikolla yhdestä kymmeneen miehen mukaan rakkauselämän pisteet jäävät yhteen. Hän on tällä hetkellä hyvin kiireinen, minkä vuoksi hän ei ehdi edes ajattelemaan seurustelemista.