Doutzen Kroes ei halua ikääntyä – 34-vuotias harkitsee nyt Botoxia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -mallinakin toiminut huippumalli Doutzen Kroes on ollut jo vuosien ajan paparazzien vakiokohde, mutta viime aikoina hän on aktivoitunut julkaisemaan myös itse kuviaan sosiaalisessa mediassa. Doutzen Kroes on alkanut pitämään myös omaa YouTube-kanavaa, jossa hän esittelee omaa elämäänsä sekä töissä että vapaa-ajalla.

Doutzen Kroes pohtii hänen tuoreimmalla videollaan, että olisiko nyt korkea aika käydä laittamassa hänen kasvoihinsa täyteaineita. 34-vuotiaan kaunottaren mielestä hänen kasvonsa ovat alkaneet hajoamaan ja roikkumaan. Nainen yrittää kaikin tavoin hidastaa ikääntymisprosessia, minkä vuoksi hän on alkanut käymään akupunktiohoidossa.

Kroes tekee töitä ulkonäöllään, mikä selittääkin naisen melko kriittisen tarkastelutavan omia kasvojaan kohtaan. Videolla nähdään miten Doutzen Kroes käy akupunktiohoidossa, jonka tulisi kymmenen hoitokerran jälkeen kohottaa kevyesti naisen kasvoja.

Malli pohtii videolla ikääntymistä ja kertoo, että hän itse yrittää hidastaa ikääntymistä elämällä aktiivista elämää, liikkumalla paljon ja syömällä terveellisesti. Tällä hetkellä hän päättää vielä jatkaa luonnollisella tiellä ja olla toistaiseksi ottamatta Botoxia.