Maddox suostui viimein puhumaan Brad Pittille – tähti perui heti kaikki muut menot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Brad Pittin oli määrä osallistua taannoin järjestettyyn British Academy of Film and Television Arts -järjestön gaalaan, jossa hänet palkittiin parhaan sivuroolin esittäjänä Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa, mutta Pitt ei ollut itse ottamassa palkintoa vastaan. Hänellä oli tärkeämpää menoa.

Näyttelijä Margot Robbie kävi pitämässä gaalassa Brad Pittin puolesta kiitospuheen, koska Pitt itse olikin viime minuuteilla jättäytynyt pois gaalasta. Nyt on käynyt ilmi, että 56-vuotias perheenisä päätti laittaa perheensä etusijalle saatuaan tilaisuuden korjata välinsä hänen poikansa Maddoxin kanssa.

Brad Pitt oli kertonut poissaolonsa syyksi perheeseen liittyvät velvollisuudet. Nyt on käynyt The Sun -lehden mukaan ilmi, että Pitt sai viimein tilaisuuden jutella hänen poikansa Maddoxin kanssa. Pittin ja Angelina Jolien eron aikana Maddox vetäytyi isästään kauemmas eikä ole suostunut olemaan hänen kanssaan tekemisissä. Tähti oli ollut niin kiitollinen tilaisuudesta puhua pojalleen, että oli heti perunut kaikki työvelvollisuutensa.