Pamela Andersonin avioliitto kesti 12 päivää – mies kihlasi jo toisen vain 3 viikkoa eron jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pamela Anderson meni tammikuussa naimisiin hänen vuosikymmenten takaisen poikaystävänsä Joe Petersin kanssa. Baywatch-tähti ilmoitti kuitenkin jo helmikuun alussa, että avioliitto on päättynyt eroon. Nyt Joe Peters on jo kihlannut toisen naisen.

Joe Petersin ja Pamela Andersonin liitto kesti kokonaisuudessaan vain 12 päivää ennen avioeroa. Mies oli tullut vihkimisen jälkeen katumapäälle ja ilmoittanut tähdelle pelkällä tekstiviestillä haluavansa erota. Peters oli järkyttynyt heidän suhteensa saamasta mediahuomiosta, minkä myötä hän oli tajunnut haluavansa 74-vuotiaana elää rauhallisempaa elämää.

Elokuvatuottaja on US Weekly -uutisen mukaan mennyt nyt uudestaan kihloihin Julia Bernheim -nimisen naisen kanssa. Peters ja Bernheim kihlautuivat kun Andersonin ja miehen erosta tuli kuluneeksi vasta kolme viikkoa. Mies on ollut aiemmin naimisissa neljä kertaa, minkä lisäksi hänellä on useita lapsia eri seurustelusuhteista sekä lyhytaikaisempia kihlauksia.