Juuri eronnut Jenna Dewan meni kihloihin – esitteli suurta timanttisormustaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewanin ja Channing Tatumin kymmenvuotinen liitto päättyi hetki sitten eroon, mikä tuli suurelle osalle faneista täytenä yllätyksenä. Kumpikin osapuoli on jo siirtynyt elämässään eteenpäin ja nyt Jenna Dewan on vastannut uuden miehensä kosintaan myöntävästi.

Jenna Dewan alkoi viime syksynä seurustelemaan Steve Kazeen kanssa. Pariskunta alkoi nopeasti odottamaan perheenlisäystä naisen tullessa raskaaksi. Nyt 39-vuotias Dewan jakoi hänen Instagram-kanavallaan ilouutisen ja kertoi, että hän on mennyt Steve Kazeen kanssa kihloihin.

Tuoreessa kuvassa toisiinsa hyvin rakastunut pariskunta suutelee toisiaan. Naisen vasemman käden nimettömässä nähdään kimaltelemassa suuri timanttisormus, jolla Kazee naista kosi. Jenna Dewan julkaisi aiemmin myös toisen yhteiskuvan, jonka yhteydessä hän halusi kiittää miestään siitä, että hän löysi Dewanin.