Tomas Ledin Vaasa Festivalin pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen popmusiikin supertähti Tomas Ledin on kiinnitetty Vaasa Festivaalin ensi kesän tapahtuman pääesiintyjäksi. Keikka on osa Ledinin Nådens natt – Alla klassiska hits -maailmankiertuetta, ja Vaasassa Ledin esiintyy perjantaina 7. elokuuta. Samana päivänä Vaasa Festivaleilla nähdään myös Lauri Tähkä, Reino Nordin, Jannike ja J. Karjalainen.

Lauantaina Vaasan Sisäsataman esiintymislavoille nousevat esimerkiksi Apulanta, Sonata Arctica, Neljä Ruusua, Sara Siipola, Eppu Normaali ja Kolmas Nainen. Tapahtuma tavoittelee kolmen päivän aikana yhteensä 25.000 kävijää. Festivaalin torstaipäivä 6. elokuuta on ilmainen ja avoin. Lisäpäivä on samalla Vaasan Taiteiden yö, joka juhlii ensi kesänä 30-vuotista taivaltaan.

– Ruotsin yksi kaikkien aikojen suosituimmista artisteista, Tomas Ledin on esiintyjä, jota olemme yrittäneet saada Vaasaan jo viiden vuoden ajan ja olen äärimmäisen tyytyväinen että saimme Ledinin juuri Vaasa Festivalin juhlavuoden pääesiintyjäksi. Kyseessä on hyvin todennäköisesti yksi Ledinin viimeisistä esiintymisistä Suomessa ja keikasta tulee takuulla ikimuistoinen, promoottori Tommi Mäki kertoo.