Amanda Bynesin kasvoihin ilmestyi jo toinen tatuointi – mielenterveyden tila huolestuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien teinitähti Amanda Bynesin elämä meni syöksykierteeseen päihderiippuvuuksien ja mielenterveysongelmien vuoksi seitsemän vuotta sitten. Hän haukkui julkkiksia sosiaalisessa mediassa. Amanda Bynes avasi uuden Instagram-tilin viime vuonna.

Nainen on asunut lukuisten retkahdusten jälkeen hoitolaitoksessa, mutta hän karkasi sieltä viime vuonna. Viimeisimpien tietojen mukaan hän toipuu parhaillaan vanhempiensa luona. Fanit ovat kuitenkin huolestuneita, sillä Amanda Bynesin kasvoihin ilmestyi hiljattain epämääräiseltä sydämeltä näyttävä tatuointi.

Nyt naisen kasvoissa on toinenkin tatuointi, vasemman kulmakarvan yläpuolella. Hän on julkaissut Instagramiin videotervehdyksen, jolla kertoo suunnittelevansa omaa vaatemallistoa. Hän valmistui viime keväänä muotisuunnittelijaksi. Hänen mielenterveytensä hyvinvointi on kuitenkin herättänyt epäilyjä etenkin, kun nainen ilmoitti myös kihlautuneensa pari kuukautta aiemmin tapaamansa miehen kanssa.

View this post on Instagram

Repost

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on