Ashley Graham jakoi imetyskuvansa verkossa – julkaisu ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunta sai terveen poikavauvan 18. tammikuuta, minkä jälkeen Graham onkin esitellyt sosiaalisessa mediassa rohkeasti elämäänsä tuoreena äitinä.

Nyt Ashley Graham julkaisi ihanan kuvan, jossa hän imettää Isaac-vauvaa sängyssä. Nainen selaa samalla puhelintaan kun vauva on hänen rinnallaan. Ashley Graham on itse kertonut kuvan yhteydessä pystyvänsä tekemään monta asiaa samaan aikaan kun hän ruokkii lastaan.

Ashley Graham on julkaissut sosiaalisessa mediassa jo useamman suloisen kuvan, jossa hän imettää poikaansa ylpeänä. 32-vuotias äiti ei pelkää imettää Isaacia kahvilassa, ravintolassa tai missään muuallakaan silloin kun poika ravintoa tarvitsee. Graham onkin saanut paljon kiitosta faneiltaan siitä, että hän on esitellyt sosiaalisessa mediassa äitiyden eri puolia niin rehellisesti ja avoimesti.

View this post on Instagram

multitasking sunday

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on