82 vuotta vanha pulloposti huuhtoutui rannalle – sisältö yllätti jokaisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koiraansa ulkoiluttamassa ollut Nigel Hill on tehnyt huikean löydön. Kanaalisaariin lukeutuvan Jerseyn saarella sijaitsevalta rannalta löytyi vuosikymmeniä vanha pulloposti. Sen sisältä löytyi yllättäen edelleen täysin lukukelpoinen kirje ja siinä oleva viesti.

Kirjeen kirjoitti brittiläinen John Stapleford vuonna 1938. Vanhan kakkupakkauksen taakse kirjoitetussa viestissä Stapleford kehottaa viestin vastaanottajaa ottamaan häneen yhteyttä. Pullopostin todennäköisen lähettäjän tytär on sittemmin ottanut yhteyttä Hilliin.

Jersey Evening Post -lehden mukaan vuonna 1994 edesmenneen miehen käsiala on sama, kuin viestin lähettäjällä. John Stapleford oli viestin lähettäessään 14-vuotias.

 

Centre Point's Chairman Nigel Hill has made a very interesting find whilst walking his dog. The story goes as…

Publiée par Centre Point Trust sur Mardi 18 février 2020