Lapsi istahti leijonien aitauksen eteen – leijona hyökkäsi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leijonat ovat näyttäviä ja vaarallisia kissapetoja, joita kukaan ei toivottavasti joudu kohtaamaan yksin luonnossa. Tämä onkin varmasti yksi syy siihen, että leijonat saavat eläintarhoissa aina paljon huomiota osakseen ja ovat eläintarhojen kuninkaita.

Nyt YouTube-videolla nähdään kuumottava tilanne, jonka perheenäiti onnistui taltioimaan kameraansa. Aitauksessaan vaaniva leijona yritti hyökätä aitauksen edessä istuskelevan pojan kimppuun. Onneksi välissä oli kuitenkin ihmiset eläimiltä turvassa pitävä suojalasi.

Eläintarhojen hienointa antia on se, että vaarallisiakin petoeläimiä pääsee näkemään todella läheltä lasin tai aidan takaa, jossa ihminen on turvassa. Video todistaakin sen, että eläintarhassakin asuvalla petoeläimellä on yhä sen luonnolliset vaistot ja metsästysvietti tallella.