Vesala otti osaa kaksoisolentohaasteeseen: ”En ole toi verta yskivä röökiaskin muia!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on viime päivien aikana levinnyt hauska doppelgänger-haaste. Haasteessa ihmisen tulee julkaista omilla kanavillaan kuvia kaikista niistä julkisuuden henkilöistä, joita hänen on kerrottu ulkoisesti muistuttavan.

Facebookissa ja Instagram-sovelluksessa moni onkin varmasti törmännyt näihin kuviin joko omien ystäviensä tai julkkisten jakamina. Nyt artisti Paula Vesala on ottanut osaa haasteeseen ja julkaissut useamman kuvan henkilöistä ja jopa eläimistä, joita Vesalan on sanottu muistuttavan.

Vesala on jakanut oman kuvansa vieretysten Kari Tapion, Juice Leskisen, kilpokonnan ja Eicca Toppisen kanssa. Muusikko on myös vakuuttanut, että hän ei esiinny tupakka-askin kannessa, jossa nähdään verta yskivä nainen. Jonkun mielestä yhdennäköisyys on kuitenkin siinäkin tapauksessa ollut ilmiselvä.

View this post on Instagram

Ja klassikko. #doppelganger #doppelgänger

A post shared by Vesala (@vesalaofficial) on