007-fanien virtsarakot koetuksella – uusi James Bond -elokuva historian pisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna ensi-iltansa saa Daniel Craigin näillä näkymin viimeinen James Bond -elokuva No Time To Die. Tuoreen paljastuksen perusteella koetuksella saattaavat olla Bondin hengen ja maailman kohtalon lisäksi katsojien rakot.

Yhdysvaltalainen elokuvateatteriketju Regal on paljastanut 25. Bond-elokuvan pituuden olevan 163 minuuttia, eli kaksi tuntia ja 43 minuuttia. Tämä tekee No Time to Diestä kaikkien aikojen pisimmän 007-elokuvan.

Aikaisempi pituusennätys kuului sarjan edelliselle osalle, noin varttitunnin lyhyemmälle Spectrelle. Kaikkien aikojen lyhin Bond-elokuva on puolestaan niin ikään Daniel Craigin tähdittämä Quantum of Solace vuodelta 2008. True Detective -ohjaaja Cary Joji Fukunagan No Time to Die saa Suomen ensi-iltansa 3. huhtikuuta 2020.