Ariana Grande mainostaa uutta tuoksuaan – alusvaatteillaan tietenkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande tunnetaan monista menestyksekkäistä hiteistään. Nainen julkaisi tuoreimman Thank u, next -nimeä kantavan albuminsa viime vuonna. 26-vuotias tähti kehitteli myös uuteen musiikkiin sopivan uuden tuoksun.

Ariana Grande

Albumin nimeä kantava tuoksu on pakattu vaaleanpunaisen rikkinäisen sydämen sisälle. Ariana Grande esittelee uutta hajuvesipulloaan kaunottaren tuoreimmassa Instagram-kuvassa, jossa hän kehottaa seuraajiaan hankkimaan tuotteen ja tuoksumaan tänä ystävänpäivänä hyvältä.

Tähti toimii upeana mallina omalle parfyymilleen. Mainoksessa tähti on pukeutunut vain vaaleanpunaisiin rintaliiveihin, joita koristavat suloiset tylliompeleet. Näyttävässä kuvassa naisella on myös huikean pitkä hiuslisäke ja vaaleanpunaiset hajuvesipullon väreihin sopivat meikit.