Prinssi Harry levytysstudiossa Bon Jovin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuinkaallisesta tittelistään yhdessä vaimonsa Meghan Marklen kanssa luopuneen prinssi Harryn hovinjälkeinen elämä on alkanut musikaalisissa merkeissä. Sussexin herttua on vieraillut äänitysstudiossa rocktähti Bon Jovin kanssa.

Bon Jovi on nauhoittanut Lontoon maineikkaassa Abbey Road -studiossa uutta versiota Unbroken-hitistään. Uusi versio syntyi yhteistyössä palveluksessa vammautuneiden sotilaiden koostaman Invictus Choir -kuoron kanssa.

Prinssi Harry jakoi Instagramissa videon, jossa hänet nähdään nauhoituskopissa yhdessä Bon Jovin kanssa. Videolla Harry on juuri valmistautumassa laulamaan muusikon kanssa. On siis hyvin mahdollista, että Unbroken-kappaleen uudella versiolla tullaan kuulemaan myös hänen tulkintaansa.

 

https://www.instagram.com/p/B9G85ybJzbG/?utm_source=ig_embed