Jesse suuren hampurilaishaasteen kimpussa – syötävää 2,5 kiloa

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kilpasyömistä harrastava Jesse Pynnönen on ottanut jo monia erilaisia ruokahaasteita vastaan. Pynnönen on yrittänyt syödä maailman suurinta, eli 4,5-kiloista, Tobleronea, minkä lisäksi hän on syönyt videoillaan kaikki Hesburgerin ruokalistalta löytyvät hampurilaiset yhdeltä istumalta.

Tällä kerralla Jesse Pynnönen otti vastaan haasteen, jossa hänen tuli syödä kilon painoinen hampurilainen, kilon verran ranskalaisia ja puoli litraa pirtelöä. Koko annos maksaa miehelle 40 euroa, jonka mies joutuu maksamaan ellei saa koko ateriaa syötyä. Pynnönen tarjosi saman aterian myös ystävälleen, jonka toivoo suoriutuvan haasteesta.

Aikaa ruokailuun on annettu 30 minuuttia. Jesse Pynnönen on varma onnistumisesta, sillä neljä ihmistä on onnistunut suoriutumaan haasteesta ennen heitä. Pynnösen ystävälle käy nopeasti selväksi, että hän ei tule jaksamaan kaikkea syötävää. Pynnöselle haaste näyttää kuitenkin jopa helpolta.