Katy Perry tajuttomaksi kuvauksissa – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

American Idol -kykyjenetsintäsarjan kuvauksissa nähtiin taannoin erikoinen tilanne kun koelaulut jouduttiin keskeyttämään potentiaalisesti hengenvaarallisen kaasuvuodon vuoksi. Ohjelman tuomaristossa istuva Katy Perry kaatui maahan koettuaan huimausta.

Nyt Katy Perry julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nainen muistelee tilannetta ja esittelee seuraajilleen miltä se hänen näkökylmastaan näytti. Katy Perry makaa maassa kun palomiehet ympäröivät häntä. Naisella ei kuitenkaan lopulta ollut mitään hätää, minkä vuoksi hän alkoikin hassuttelemaan ollessaan vielä tarkkailussa.

Hauskoissa kuvissa Katy Perry työntää kielensä ulos ja esittää olevansa tajuttomuuden partaalla. Oikeasti hän kuitenkin lähetteli maassa viestejä keskusteluryhmään ja otti kuvia häntä tarkkailevista hymyilevistä palomiehistä.