Poptähti Duffya pidettiin vankina ja raiskattiin päiväkausia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walesistä kotoisin oleva laulaja ja lauluntekijä Duffy tuli suurelle yleisölle tutuksi hänen musiikistaan 2000-luvun alussa. Nainen julkaisi Amy Winehousin jalanjäljissä vuonna 2008 soulpop-albumin, joka kantoi nimeä Rockferry. Albumilta löytyy naisen suurimmaksi hitiksi muodostunut Mercy-kappale.

Nyt nainen avautui sosiaalisessa mediassa siitä mitä hän on saanut kokea viime vuosien aikana. 35-vuotias Duffy, oikealta nimeltään Aimee Anne Duffy, julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä nainen kertoi, että hänet on raiskattu. Nainen huumattiin ja häntä pidettiin vankina useamman päivän ajan, jolloin häntä myös toistuvasti hyväksikäytettiin seksuaalisesti.

Duffy kertoi, että toipuminen tapahtuneesta on vienyt vuosia, mutta nyt hän tuntee olonsa vapautuneeksi pystyessään viimein puhumaan asiasta. Nainen kertoo tuntevansa myös auringon säteet hänen sydämessään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Duffy tulee lähipäivinä julkaisemaan myös puhutun haastattelun, jossa hän aikoo käsitellä aihetta lisää ja vastata myös fanien lähettämiin kysymyksiin.

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/