Poptähti Duffya pidettiin vankina ja raiskattiin päiväkausia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walesistä kotoisin oleva laulaja ja lauluntekijä Duffy tuli suurelle yleisölle tutuksi hänen musiikistaan 2000-luvun alussa. Nainen julkaisi Amy Winehousin jalanjäljissä vuonna 2008 soulpop-albumin, joka kantoi nimeä Rockferry. Albumilta löytyy naisen suurimmaksi hitiksi muodostunut Mercy-kappale.

Nyt nainen avautui sosiaalisessa mediassa siitä mitä hän on saanut kokea viime vuosien aikana. 35-vuotias Duffy, oikealta nimeltään Aimee Anne Duffy, julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä nainen kertoi, että hänet on raiskattu. Nainen huumattiin ja häntä pidettiin vankina useamman päivän ajan, jolloin häntä myös toistuvasti hyväksikäytettiin seksuaalisesti.

Duffy kertoi, että toipuminen tapahtuneesta on vienyt vuosia, mutta nyt hän tuntee olonsa vapautuneeksi pystyessään viimein puhumaan asiasta. Nainen kertoo tuntevansa myös auringon säteet hänen sydämessään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Duffy tulee lähipäivinä julkaisemaan myös puhutun haastattelun, jossa hän aikoo käsitellä aihetta lisää ja vastata myös fanien lähettämiin kysymyksiin.

View this post on Instagram

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

A post shared by @ duffy on