Ashley Graham näyttää esimerkkiä – esittelee ylpeänä raskausarpiaan

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunta sai terveen poikavauvan 18. tammikuuta, minkä jälkeen Graham onkin esitellyt sosiaalisessa mediassa rohkeasti elämäänsä tuoreena äitinä.

Huippumalli Ashley Graham on saanut paljon kiitosta faneiltaan siitä, että hän on esitellyt sosiaalisessa mediassa äitiyden eri puolia niin rehellisesti ja avoimesti. Nyt nainen esitteli tuoreessa kuvassaan hänen vatsaansa, jossa näkyy punaisia raskausarpia.

Raskaus ja ihon venyminen ovat jättäneet jälkensä Ashley Grahamin vatsaan. Nainen ei kuitenkaan häpeile arpiaan niin kuin moni nainen tuntuu häpeävän. Graham esittelee vatsaansa ylpeänä ja kertoo kuvatekstissään, että hän on edelleen sama oma itsensä, mutta hänellä on vain muutama uusi tarina kerrottavanaan.

View this post on Instagram

same me. few new stories.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on