Jennifer Lopez jätti kahvin ja alkoholin – suojelee siten ihoaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin supertähti Jennifer Lopez täytti hetki sitten 50 vuotta. Lopez on yksi niistä julkisuuden valokeilassa paistattelevista kaunottarista, jotka eivät tunnu vanhenevan lainkaan. Suurin syy hyvien geenien lisäksi naisen upeaan ulkonäköön on hyvin kurinalainen elämä, jota Lopez elää.

Jennifer Lopez syö huipputerveellisesti. Nainen ei halua syödä mitään prosessoitua ruokaa, ei leivonnaisia, makeisia tai rasvaista pikaruokaakaan. Nainen syö paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä, ja nauttii ruokajuomanaan vain vettä, jonka sekaan on puristettu tuoretta limemehua.

Jennifer Lopez suosii proteiinin lähteinään vähärasvaista kanaa, vaaleaa kalaa ja kananmunan valkuaisia. Tähti myös treenaa paljon ja pitää nesteytyksestään huolta runsaan veden juomisen avulla. Lopez onkin kertonut, että hänen nuorekkaan ihonsa salaisuus on siinä, että hän pysyttelee kaukana alkoholista ja kahvista, joka tähden mukaan pilaa ihon.